cultura

L'art surt al carrer a Eivissa en la IV Mostra de Creativitat

Hi haurà tallers de diferents disciplines per a tot tipus de públic

Se celebrarà del 16 al 19 de setembre i també inclourà dues exposicions

Els barris de la Marina i Dalt Vila d'Eivissa seran l'escenari de la quarta edició de la Mostra de Creativitat, que se celebrarà a Eivissa del 16 al 19 de setembre. Els artistes portaran l'art al carrer i oferiran tota mena de tallers. N'hi haurà de fotografia, de moda amb cartró, de noves tecnologies i també de maquillatge creatiu, entre d'altres. També hi haurà una exposició itinerant amb la participació de quinze artistes d'Eivissa i Formentera, que es farà a la sala d'es Polvorí i es podrà visitar fins al 30 de setembre. També s'hi farà una mostra amb els cartells que van participar per presentar la mostra.

Segons han explicat els organitzadors, l'objectiu de la Mostra de Creativitat és apropar la creació i l'art com a element de cohesió social i de relació entre les ciutadans i els creadors. A més és una oportunitat per als creadors de mostrar les seva feina, i serveix de lloc d'intercanvi entre les distintes disciplines.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.