cultura

La Federació de Societats Musicals lliura dissabte els premis Euterpe

Serà en el transcurs de la XI Gala de la Música Valenciana que se celebrarà a partir de les 20 hores en el Teatre El Musical. L'esdeveniment pretén reconèixer la labor de persones i institucions en favor de la música valenciana.

El Teatre El Musical del barri El Cabanyal de València, ha sigut l'escenari escollit enguany per la Federació de Societats Musicals, per a celebrar la seua Gala de la Música Valenciana. Un esdeveniment que tindrà lloc aquest dissabte 18 de setembre a les 20 hores i durant el qual es donaran a conèixer les persones i entitats que més s'han distingit durant l'últim any pel seu treball en pro de la música de la Comunitat Valenciana.

La Gala contarà amb l'actuació de dues formacions musicals. La primera d'elles serà el grup italià Non solo Tango, una agrupació que es troba aquests dies a València participant en el projecte europeu Sócrates al costat de l'Escola Coral de Veus d'Albal. Així mateix, la banda de la Unió Protectora Musical de Vallada oferirà un innovador programa sota el títol “Jazz a banda” al costat del reconegut saxofonista Francisco Blanco “Latino



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.