cultura

Toledo, Zamora i Astúries dansaran aquest cap de setmana a Eivissa

La Mostra Folklòrica Ciutat d'Eivissa arriba a la desena edició

La Mostra Folklòrica Ciutat d'Eivissa arriba enguany a la desena edició amb un atractiu programa destinat a donar a conèixer els balls i danses tradicionals d'altres punts de l'Estat. Aquesta mostra, impulsada per la colla Sa Bodega, s'ha anat consolidant any rere any i és també una cita ineludible per a les persones amants de les nostres tradicions.

Enguany la mostra començarà el diumenge 10 d'octubre a les sis de la tarda a la plaça de Julià Verdera, a ses Figueretes.

El dilluns 11, a la mateixa hora, les exhibicions es realitzaran als carrers de Bisbe Torres i de Bisbe Huix, a la Marina. Els grups participants són grup de ball pagès Es Broll, el Grupo Folklórico Pleamar de Avilés (Astúries), el Grupo de Danzas Doña Urraca (Zamora), el Grupo Folklórico Semillas del Arte (La Puebla de Montalbán, Toledo) i l'Associació Cultural Colla de Sa Bodega, organitzadors de la trobada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.