cultura

Compromís per Ròtova demanarà a les Corts que finance una Casa de la Música per al poble

El secretari local del Bloc de la conca del Vernissa i membre de Compromís per Ròtova, Jordi Puig, ha anunciat que el grup parlamentari Compromís a les Corts Valencianes presentarà una Proposta No de Llei per a finançar una casa de la música a Ròtova, davant la manca d'alternatives donades pel govern local.

No fa molt encara que es va presentar una moció davant el plenari municipal, perquè els plans E i el Pla Confiança anaren destinats a la rehabilitació del Cinema Cervantes i la creació de la casa de la música, però l'alcaldia, va optar per dur a terme altres projectes.

No obstant això, des de Compromís per Ròtova volen aportar el seu gra d'arena en esta infraestructura tan necessària. Per això, proposen que l'Ajuntament estudie la possibilitat de cessió d'una parcel·la, amb règim de cessió d'ús, de manera que no perdria la propietat.

La Banda ha pegat a fugir

E.Castellano

Tota aquesta moguda que viu el poble de Ròtova, ha estat motivada per la decisió de la Rotovense Musical d'assajar al poble del costat degut a la manca d'infraestructura que els ho facilite.

Durant el bon temps i mentre l'oratge ho permetia, han arribat a assajar en un solar sense llum elèctrica i on, una mànega provinent d'un domicili de la vora, possibilitava la il·luminació.

Ara, davant aquesta solució, l'alcalde no ha tingut més resposta que dir que la Rotovense, vol tirat-li el poble al damunt. La realitat però, és que la vila, no disposa de locals per a la música, però tampoc per afer teatre o desenvolupar una conferència. Ja s'hi veu, que la cultura no té molt a veure amb les preferències de l'alcalde i el seu grup polític.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.