cultura

Es posa en marxa la setena campanya del Penyal

Enguany continuaran els treballs de recerca arqueològica als diversos camps de Calp

El projecte Ifach, que treu a la llum les despulles del poblat medieval existent al vessant del Penyal d'Ifach tornarà a desenvolupar-se durant el proper estiu en la setena campanya de recerca que s'hi programa.

Aquest projecte fou distingit l'any passat per l'Ajuntament de la vila amb la Medalla al Mèrit Cultural i les diverses campanyes han comptat amb joves voluntaris arribats de 20 universitats del conjunt de l'Estat i d'Europa.

L'Ajuntament finança, durant la campanya, l'allotjament i la manutenció del voluntariat, gràcies a un conveni signat amb la Diputació d'Alacant.

Tot i que no s'ha fixat termini de presentació de sol·licituds de participació, es demana a les persones interessades que remeten el currículum i que indiquen els estudis i els mèrits de qualsevol mena per poder formular la llista definitiva dels que han de beneficiar-se d'aquest projecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.