cultura

Vicent Penya, premi Ciutat de València de poesia

L'escriptor de Rafelbunyol, guardonat amb el Roís de Corella pel “Llibre de les Enrònies”

Jaime Molina García obté el Blasco Ibáñez de Narrativa en castellà per “Lejos del cielo”

L'escriptor de Rafelbunyol, Vicent Penya i Calatayud, ha obtingut el Premi Roís de Corella de poesia en valencià amb l'obra Llibre de les Enrònies, i Jaime Molina García ha sigut el guardonat amb el premi Blasco Ibáñez de narrativa en castellà per la novel·la Lejos del cielo. Penya i Molina són els noms propis de la XXVIII edició dels premis literaris Ciutat de València, en què s'ha incrementat el nombre d'obres presentades respecte a altres edicions.

Artur Ahuir, membre del jurat del premi Roís de Corella en destaca “la bona estructura” del diàleg que Peña estableix amb el lector, mentres que l'escriptor José Vicente Peiró, membre del jurat de narrativa n'ha destacat “el pes literari” de l'obra de Jaime Molina García.

Els premis estan dotats amb una gratificació econòmica de 8.000 euros en el cas de la modalitat de poesia; i de 12.000 euros en l'especialitat de narrativa. A més, ambdós autors veuran publicades les seues obres guanyadores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.