cultura

Antònia Font i Cor de Teatre, al 8è Aphònica

El vuitè Festival de la Veu de Banyoles Aphònica tindrà lloc del divendres 24 al diumenge 26 de juny i inclourà, entre altres espectacles que s'anunciaran més endavant, les actuacions del grup mallorquí Antònia Font; el banyolí Cor de Teatre, amb Operetta, i el vigatà La Iaia, guanyador del Sona 9, que el 25 de juny oferirà un concert gratuït a la plaça del Teatre. També s'hi han programat els espectacles Ojos de mil años, en homenatge al poeta Miguel Hernández, mort a la presó d'Alacant el 1942, i Sensualitats, un recital poeticomusical amb l'actriu Mercè Sampietro i el músic Eduard Iniesta.

Dins l'apartat d'activitats paral·leles del festival, s'hi portarà a terme per segon any consecutiu una estada de L'estiu és teu per a nens i nenes de 8 a 16 anys que siguin estudiants de música o cantants de corals, per iniciativa de la Xarxa d'Albergs de Catalunya. Sota la direcció musical de David Costa i la direcció escènica de Laura Pla, els participants passaran deu dies a Banyoles, del 26 de juny al 5 de juliol, on treballaran la veu i la seva tècnica d'una manera lúdica i interactiva. Les inscripcions ja són obertes per a aquesta activitat, que complementa el camp de treball que tindrà lloc del 24 de juny al 5 de juliol, perquè més de vint joves de 12 a 16 anys puguin veure com funciona un camp de treball des de dins. Les inscripcions s'obriran el 10 de maig.

Entrades, el 27 d'abril

Antònia Font presentarà Lamparetes al Club Natació Banyoles el dissabte 25 de juny (23.15 h, 16 euros), en un espai a l'aire lliure al costat de l'estany, que el festival recupera aquest any. A l'Auditori de l'Ateneu, el diumenge 26 de juny (19.30 h, 14 euros) s'hi veurà per primera vegada a les comarques gironines l'espectacle d'homenatge a Miguel Hernández Ojos de mil años, del Col·lectiu Brossa, amb Enric Montefusco (Standstill), Maria Rodés, Manolo Martínez (Astrud), Anna Roig, Sanjosex i Roger Puig (Els Nens Eutròfics). A més, Cor de Teatre hi oferirà dues representacions d'Operetta, els dies 24 (23 h) i 25 de juny (11 h), un espectacle per apropar l'espectador a l'òpera amb imaginació i humor (12 euros). El dissabte 25 també s'hi podrà veure Sensualitats (22 h, 10 euros), un espectacle sobre la seducció i el desig, a partir de poemes de diversos autors. Les entrades d'aquests espectacles es posaran a la venda dimecres vinent al Telentrada de Catalunya Caixa i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Banyoles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.