cultura

L'escriptor Sebastià Alzamora, aquest dimecres a Perpinyà

La trobada amb l'autor d'origen mallorquí s'emmarca en el cicle literari ‘Una hora amb...', organitzat per la Casa de la Generalitat

Sebastià Alzamora serà per primera vegada a Perpinyà aquest dimecres 11 de maig, en el marc del nou programa de literatura de la Casa de la Generalitat, Una hora amb....

La seva segona cita d'aquest cicle donarà la possibilitat al públic nord-català de descobrir un dels més brillants escriptors d'expressió catalana d'avui. Nascut el 1972, originari de Mallorca, Sebastià Alzamora cultiva un estil molt personal, sovint bastant barroc, amb històries que flirtegen amb la literatura fantàstica. Entre le seves novel·les, es poden citar La pell i la princesa, Nit de l'ànima i Miracle a Llucmajor. Ha rebut diversos premis literaris i la seva obra ha estat traduïda a una mitja dotzena de llengües, entre les quals, el francès.

La presentació d'aquest dimecres serà l'oportunitat per parlar no només de la seva obra sinó de l'actual i bastant brillant panorama creatiu català. Una trobada que té el suport de la Institució de les Lletres Catalanes. L'acte començarà a dos quarts de set de la tarda a la Casa de la Generalitat a Perpinyà. Informacions: 04 68 35 17 14, [email protected].



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.