cultura

El Mas de Noguera acull la segona fira de tradició oral

Els participants han de fer un pagament simbòlic d'un conte, una contarella o una rondalla per poder assistir-hi

S'hi desenvolupa els dies 10 i 11 de desembre

Diversos contacontes i persones relacionades amb la tradició oral, han tornat a convocar la segona fira de tradició oral a les instal·lacions del Mas de Noguera, situat a la rodalia de la localitat de Caudiel.

La barata de tradició oral entre les persones assistents, serà, a l'igual que va ocórrer en l'edició anterior, el fil conductor d'aquesta nova edició de “Conte per conte”. Un lloc de trobada acollidor i lúdic on poder intercanviar contes, caçons, refranys, romanços, anècdotes i llegendes populars.

Aquesta fira s'adreça a tot el públic en general que està per la recuperació del conte i dels espais de comunicació de generacions anteriors. En aquesta ocasió, els participants s'aixoplugaran de la gelor de l'hivern, als llocs més calentets del Mas de Noguera i és per això que, al forn es courà el pa mentre es conten històries, a la granja es donarà de menjar els animals, mentre s'escolten contes, i a l'escalforeta dela llar s'espellofarà dacsa mentre s'intercanvien acudits.

La participació de vora 200 persones en l'edició anterior, ha animat els organitzadors a programar aquesta segona jornada amb la què esperen major nombre de participants i de riquesa d'intercanvis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.