cultura

Carcaixent convoca un concurs de grups de música amateurs en valencià

Dos finalistes participaran en el Concert per la llengua 2012 junt a Pirat's Sound Sistema i Aspencat

El Consell de la Joventut de Carcaixent amb l'ànim de promoure la creativitat entre la joventut carcaixentina i valenciana, així com de fomentar la música en valencià, convoca el concurs del Concert per la Llengua 2012.

Per a poder participar en el concurs, els components dels grups de música han de tindre entre 16 i 35 anys. A més, els citats grups han de comptar amb cinc temes originals compostos en valencià, que no poden estar editats ni explotats per cap discogràfica.

Entre totes les maquetes presentades, la comissió permanent del CJC escollirà les quatre finalistes que participaran en un concert el 21 de juliol, en el pub Dau al Set de Carcaixent. Un dels grups guanyadors serà elegit pel públic a través d'una enquesta en el Facebook del Consell. L'altre guanyador serà seleccionat pel jurat.

Els dos finalistes actuaran en el Concert per la Llengua 2012, que tindrà lloc al setembre. I compartiran cartell amb dos grups de renom dins del panorama musical valencià, com són Pirat's Sound Sistema i Aspencat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.