cultura

Es demana al govern de Ròtova que lidere la ruta dels porrats de la Safor

El govern municipal de Ròtova aprovà el passat plenari abandonar aquesta proposta cultural i econòmica

El govern municipal de Ròtova aprovà el passat plenari de divendres passat abandonar la ruta dels porrats de la Safor. El portaveu de Compromís, Jordi Puig, ha parlat de dos motius que poden haver portat al govern a prendre la decisió. En primer lloc, el govern municipal busca retallar d'on siga per la situació econòmica en què ha deixat les finances municipals. En aquest cas, es tracta d'una quota al voltant dels 500 euros.

En segon lloc i en opinió de la coalició política denunciant, s'ha de parlar de si hi ha aspectes que no agraden o es poden millorar en eixa ruta. És per això que el grup Compromís va demanar al plenari poder parlar del disseny de la ruta dels porrats i el paper que Ròtova hi vol jugar.

Puig va explicar que “nosaltres no som partidaris d'anar restant i afeblint els serveis de la Mancomunitat. El porrat de Sant Macià és un dels més importants —si no el més important— de la comarca. Per això, creiem que és important que Ròtova continue formant part d'eixa ruta de porrats i encara diem més: no té sentit retirar-se”.

Tot i que des del grup nacionalista és va proposar deixar el tema sobre la taula, el govern municipal no va voler deixar-lo i el va aprovar amb els vots del PP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.