Michael Bolton homenatja Sinatra i recupera els seus èxits a Cap Roig

Hi farà l'únic concert a l'Estat espanyol, acompanyat d'11 músics

Michael Bolotin, de nom artístic Michael Bolton, va travessar el punt àlgid de la seva carrera a mitjan anys 80 i principis dels 90 gràcies a una veu peculiar, trencada, rogallosa, que li funcionava perfectament per presentar-se com a intèrpret de balades, esdevenint una mena d'icona dels soft-rock. Bolton va publicar el seu primer disc, Michael Bolotin, el 1975; el 1983 va obtenir el seu primer èxit com a compositor, essent co-autor del tema How am I supposed to live without you per a Laura Branigan. Posteriorment va popularitzar aquest tema encara més, en interpretar-lo ell mateix i incloure'l en el disc Soul provider (1989). Aquest àlbum va ser el que va marcar el punt d'inflexió en la seva carrera, ja que va suposar un gran èxit comercial a tot el món. Soul provider incloïa a més una versió de Georgia on my mind, de Ray Charles. De fet, les incursions de Bolton en el rythm & blues són constants. Bolton, que ha escrit cançons per a Barbra Streisand, Kiss, Kenny G, Kenny Rogers o Patti LaBelle, també va escriure I found someone, per a Branigan, però qui la va popularitzar realment va ser Cher.

El cantautor nord-americà, que avui actuarà amb una banda d'11 músics, va publicar el 2006 el disc d'homenatge a un dels artistes que més l'ha marcat, Frank Sinatra, anomenat Bolton Swings Sinatra, els temes del qual formaran el gros del concert d'avui a Cap Roig, juntament amb els èxits més remarcables de l'artista. En aquest disc hi ha versions de clàssics com Fly me to the moon, New York, New York, For once in my life, That's life i I've got you under my skin.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.