Territori

breus / c.f

L'actriu vallenca Mar Ulldemolins actua a l'escenari de casa
Passat festes, l'actriu vallenca Mar Ulldemolins torna a casa, com a protagonista de l'obra Dubte, compartint escenari amb Rosa Maria Sardà i Ramon Madaula i dirigida per Sílvia Munt. Aquest muntatge, que es podrà veure al Centre Cultural de Valls el 16 de febrer, és un dels atractius de la nova programació cultural de la capital de l'Alt Camp per al primer semestre de l'any. En destaquen altres dos títols: Operetta, un muntatge de teatre musical amb 26 cantants actors (16 de març), i la comèdia de Joel Joan El nom, que arribarà a Valls per Sant Joan. La nova programació, que inclou setze representacions de teatre i música, arrencarà el dia 1 de febrer amb un concert acústic d'Obrint Pas.
Una exposició a Tarragona aplega les últimes obres de Lluís Moret
Quan va tornar definitivament de Mèxic, l'any 1995, Lluís Moret (Madrid 1929 - Tarragona 2009) va instal·lar el seu taller artístic a la Riera de Gaià (Tarragonès). El Port de Tarragona ha recollit ara en una exposició les obres que va deixar en aquest taller, realitzades en els darrers quinze anys de treball. Com tot el seu treball anterior, és una pintura «vital, compromesa amb les seves idees, hàbil en la tècnica i de consistents estructures», segons apunta Assumpta Rosés, crítica d'art, que també recorda que Moret va jugar un paper important com a activista de l'art i la política cultural a Tarragona els anys setanta i primers vuitanta, “durant la lluita per les llibertats i la transició a la democràcia”. L'obra de Moret es caracteritza pels grans formats, les sèries encadenades que formen murals immensos i l'expressivitat del color.
PINTURA i OBRES DE TALLER (1995 - 2009)
Tinglado 1 del moll de Costa de Tarragona, fins el 10 de febrer
Abstracció La pintura d'aquesta etapa de Moret segueix el fil de l'abstracció, deixant entreveure fragments de figures humanes, paisatges i elements arquitectònics.
Novè disc de l'Associació de Músics de Tarragona
L'Associació de Músics de Tarragona (AMT) acaba de publicar el seu novè CD recopilatori, Un munt d'idees 2012, que reuneix temes de deu dels grups que formen part de l'entitat. El disc l'han editat gràcies a les aportacions econòmiques de prop de 50 micromecenes, a través de la plataforma Verkami.
Josep Gomis la solitud del despatx
Francesc Domènech
Perfil polític: Per què un polític que va començar la seva activitat pública durant el franquisme va arribar a ser conseller de la Generalitat amb Jordi Pujol? Aquesta és una de les preguntes que intenta respondre el periodista Francesc Domènech en el llibre que ressegueix la trajectòria i el perfil del polític montblanquí Josep Gomis. El llibre l'ha publicat Cossetània.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Joan Colomo
El músic de Sant Celoni publica ‘Tecno-realista’

“Em calia cantar contra Elon Musk i el tecno-optimisme”

Barcelona
art

L’equip de comissàries de ‘Miró-Picasso’ i el crític d’art Eudald Camps, Premis GAC

barcelona
música

El Festivalot torna a la Devesa, després de passar pels barris

girona
art

Un Degas a Todocolección per 926 euros

barcelona
TEATRE

El Lliure de Gràcia debat íntimament sobre el feixisme a ‘Retrat de l’artista mort’

BARCELONA
LLETRES

Rosa Regàs desgrana sense tabús la seva vida en el llibre ‘Un llegat’

LLOFRIU
música

Buhos, Els Amics de les Arts, Mishima i Ambauka, al Festival Inspira

ripoll

El fiTM presenta un cartell amb un ampli ventall estilístic

LA BISBAL D’EMPORDÀ
ART

Una exposició de Gabriel Casas, entre la programació del festival Lumínic

SANT CUGAT DEL VALLÈS