Anastacia arriba al festival de Cap Roig carregada de glamur i d'experiència

Més de 20 milions de discos venuts a tot el món: poca broma amb aquesta dona de 40 anys que ha superat greus malalties i una vida familiar no gaire fàcil, per convertir-se en una de les grans dives del pop del tercer mil·lenni. Avui, Anastacia Lynn Newkirk (Chicago, 1968), simplement Anastacia per al món de l'espectacle, actuarà al Festival Jardins de Cap Roig (22h) dins la gira europea de presentació del seu últim disc, Heavy rotation, que sonarà en directe al festival de la Fundació Caixa Girona per primera vegada a l'Estat espanyol. Aquest serà el seu primer concert a Catalunya des que va presentar el recopilatori Pieces of a dream a Barcelona, l'any 2005.

Anastacia va iniciar la seva carrera professional ara fa deu anys, animada per Michael Jackson, que li va recomanar que fitxés per al seu segell discogràfic. Amb el seu primer àlbum, Not that king (2000) va vendre 5 milions de discos i, amb els dos següents, Freak of nature (2001) i Anastacia (2004), va arribar a superar aquestes xifres milionàries.

El 2003 li van diagnosticar un càncer de pit, del qual ja està recuperada. Ara combina el seu suport a la lluita contra aquesta malaltia amb activitats més mundanes com ara la creació de la seva pròpia línia de roba. En el concert d'avui estarà acompanyada per un grup de set músics, entre els quals hi ha la vocalista Elisabeth Troy (Massive Attack, Primal Scream) i no hi faltaran coreografies realment impactants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.