cultura

Homenatge a Cifré

El suplement Cultura de demà dedica un total de quinze pàgines, en què han participat fins a quaranta-sis autors, a recordar l'obra i la figura de l'artista

Només una bona persona pot aconseguir una reacció, inusual
i unànime
com aquesta

L'artista Guillem Cifré va morir el 16 de maig, víctima d'un càncer. Era un gran artista i col·laborava en aquest diari des de feia molts anys, a les pàgines d'Opinió i al suplement Cultura. Amb això n'hi hauria prou per dedicar-li un homenatge especial.

El seu tarannà personal el feia agradable i discret, respectat, lloat i bon amic entre els que el vam conèixer, però, curiosament, també entre els que només van accedir a la seva obra artística. Això explica l'allau de respostes positives –i també d'espontànies– a la crida, entre els seus companys, il·lustradors o no, que va proposar Jaume Vidal i David Castillo va beneir.

Només una bona persona pot aconseguir una reacció, inusual i unànime, com aquesta. De tot plegat surt l'homenatge que demà publiquem al suplement Cultura. Un total de 15 pàgines per encabir la participació de fins a 46 autors d'il·lustracions, textos breus o, en alguns casos, totes dues coses.

No posarem tots els noms, només uns quants per anar fent boca, com ara amics íntims del dibuixant: Miguel Gallardo, Micharmut, Juan Bufill, Xavi Cot, Joan Tharrats, Toni Batllori, Rubiales... El seu cosí i escriptor Jordi de Manuel; experts com ara Vicent Sanchis, Arnau Puig i Carles Prats; els poetes Carles Duarte i Joan Vinuesa; autores com ara Sonia Pulido, Lluïsa Jover, Carme Peris, Raquel Gu, Meritxell Duran... I companys de diari com ara Fer, Jap, Montesol, Xavier Porrata, Jordi Soler, Anthony Garner, Xavi Ramiro...



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia