cultura

Picassent inaugura l'exposició de les troballes de la cripta de l'església

Podrà visitar-se fins el proper 12 d'abril a la Casa de la Cultura

Ahir per la vesprada, a la Casa de Cultura, va ser inaugurada l'exposició de les troballes de la cripta de l'església de Sant Cristòfor Màrtir, una bona mostra de les peces ceràmiques, rosaris, crucifixos, medalles, i altres peces, que van ser trobades a la nau central del temple, concretament a una cripta dels segles XVII, XVIII i XIX.

La iniciativa, portada a terme des de la regidoria de Cultura, s'ha completat amb la edició d'un catàleg que recull l'inventari de les peces trobades, així com també una breu història de la construcció, edificació i diverses restauracions que amb el temps ha sofert aquesta església parroquial, entre altres aspectes.

L'alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, al seu discurs inaugural, va voler destacar la importància d'aquesta troballa per posar-la a l'abast de la ciutadania de Picassent.

Esta mostra del patrimoni material i cultural d'aquesta localitat de l'Horta, pot visitar-se fins el pròxim 12 d'abril a la Casa de Cultura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia