«Botifarra» presentarà el seu nou disc al Gran Teatre de Xàtiva

El segon disc de Pep Gimeno, Botifarra, Te'n cantaré més de mil, editat per Temps record ja està acabat i la seua presentació tindrà lloc els dies 23 i 24 d'octubre al Gran Teatre de Xàtiva, amb dos concerts molt especials. En aquests es podrà escoltar a La Rondalla que sempre acompanya el cantaor de Xàtiva, en la seua formació íntegra, però també molts dels músics que han participat en l'enregistrament del disc.

Així, està prevista la presència dels percussionistes Elies Fuster i José Maria Hernández, Reïllo; el multiinstrumentista Dani Miquel, l'acordionista Pau de Luis, el baixista Xavi Alamán, el guitarroner Vicent Carrasco, la violinista Carmen Pura, els cantaors Jorge Cobo i Jacint Hernández, el grup Obrint Pas, els cantants Toni de l'Hostal i Miquel Gil i «alguna sorpresa», segons fonts de l'organització dels concerts.

Les entrades es poden adquirir per Servicam i a Xàtiva, a la casa de la joventut i a les llibreries El Vaixell, La Costera i La Tella.

El disc es podrà adquirir en aquests dos concerts i, a partir de l'1 de novembre, en botigues de discos i per Internet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.