cultura

El castell de Miravet s'incorpora a l'Eufònic

El castell de Miravet s'incorpora enguany al festival Eufònic amb l'objectiu de promoure el diàleg entre el patrimoni monumental i les arts. L'emblemàtic monument serà la seu d'un dels plats forts de l'esdeveniment, La llum de Miravet, de Playmodes, que s'inaugurarà demà a la tarda amb la presència dels artistes.

La mostra és una de les instal·lacions artístiques creades expressament per al festival i consisteix en un mapping creat específicament per a l'imponent absis de l'església del castell de Miravet, un dels millors exemples d'arquitectura militar que es conserven a Catalunya.

Playmodes són uns dels millors representants de la intervenció d'espais amb llum a través de conceptes oposats.

D'altra banda, avui tindrà lloc la inauguració de la instal·lació Pájaros y trenes, trenes y pájaros, del prestigiós artista alemany Jan Mech, a l'antic molí d'oli d'Ulldecona. La setmana vinent, s'inauguraran dues instal·lacions artístiques més. La primera serà l'exposició col·lectiva #digitallandscapes a Lo Pati d'Amposta. La segona és Último esfuerzo rural II, al Museu de la Mar de la Ràpita.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]