cultura

festes

La festa major de Roda de Berà tindrà dos pregoners

La principal novetat de la festa major de Sant Bartomeu, que se celebrarà a Roda de Berà del 21 al 25 d'agost, serà la presència enguany de dos pregoners: Antonio Buñuel, veí de Roda i doctor especialista en traumatologia i cirurgia ortopèdica,i el monologuista Toni Cruz, els quals diumenge duran a terme el parlament, a les vuit del vespre, després de l'actuació castellera a càrrec dels Nois de la Torre. Durant la setmana, es faran diverses actuacions musicals: l'Orquestra Girasol, dissabte; el cantautor Joan Rovira, diumenge; l'espectacle de rumba fusió, dilluns; el ball amb l'Orquestra Estelada, el mateix dilluns, i el concert de fi de festa a càrrec del grup de rumba tarragoní Vergueza Ajena, dimarts vinent.

La Remullada, la baixada de trastos i el mercat medieval, completaran un cartell amb més de quaranta activitats i espectacles per a totes les edats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia