La Bressola vol omplir l'Auditori de Barcelona amb les seves «Musiquetes»

L'espectacle musical té lloc aquest dijous, 22 d'octubre

Joan Pere Le Bihan explica al web www.musiquetes.cat que el concert de l'auditori respon a l'objectiu d'organitzar «un acte de reconeixement a la tasca de la Bressola a la Catalunya del Nord que ha de servir per trencar les fronteres del Nord i del Sud en un sol país tot fent sonar les musiquetes».

L'espectacle és la translació en directe del treball discogràfic Musiquetes per a la Bressola (Propaganda pel Fet, 2008), que s'ha convertit, amb un total de 80.000 exemplars distribuïts amb revistes musicals i infantils i 300.000 descàrregues al web www.musiquetes.cat. El disc, el concert de l'Auditori de Barcelona i la gira Fem sonar les Musiquetes, donen suport a la Bressola, les escoles catalanes i laiques de la Catalunya del Nord, en el seu 30è aniversari.

Els responsables de la coordinació artística de l'espectacle en directe, són Núria Lozano (La Carrau), Marc Serrats i Marc Grau (Xerramequ Tiquis Miquis), que s'han encarregat també d'actualitzar cançons com ara La lluna i la pruna, La pastoreta o Muntanyes del Canigó, amb ritmes electrònics, tropicals i de rumba per a un concert pensat per agradar tant a petits com a grans.

Al concert de l'Auditori hi actuaran els cantants Miquel Gil, Carles Belda (Pomada, El Belda i el conjunt Badabadoc), Sicus Carbonell (Sabor de Gràcia), Gerard Jacquet i Clara Andrés, amb la participació de Nins i Nines de la Bressola de la Catalunya Nord, del cos de Dansa de l'Esbart de Sant Cugat i la Coral Clau de Lluna d'Arenys de Munt. L'acte serà presentat pels periodistes Xavi Torres, de Televisió de Catalunya, i Esteve Valls, de Radio France Rosselló.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un concurs de curtmetratges amb mòbil al festival de cinema de Blanes

blanes
patrimoni

Distinció europea per a l’Hort Petit del monestir Pedralbes

barcelona
llengua

Plataforma per la Llengua homenatjarà els seus socis en els onzens premis Martí Gasull

barcelona
PATRIMONI

Enllestida amb èxit la fosa de la nova campana ‘Carme’ de Mataró

MATARÓ
Crònica

Guillem Gisbert, la primera masurca

música

‘Eufòria’ torna al palau Sant Jordi el 30 de juny amb un doble concert

Barcelona
música

Lluís Figueras & The Demons estrena el videoclip de ‘Lagarto Lagarto’

girona
CÒMIC

La il·lustradora Marika Vila guanya el Gran Premi Comic Barcelona

Barcelona
Crítica

Sara Blanch, l’estima d’un cant