Música

música

Lluís Figueras & The Demons estrena el videoclip de ‘Lagarto Lagarto’

El grup conegut fins ara com Blanquito Zurdito actuarà aquest diumenge a la fira del disc Notaldisc de Sant Gregori i publicarà al setembre el seu segon àlbum, ‘La Follia’

El grup de blues-rock Lluís Figueras & The Demons, liderat per aquest guitarrista palafrugellenc de llarga trajectòria, ha estrenat avui a les xarxes el videoclip de la cançó Lagarto Lagarto, últim single publicat per la banda coneguda fins ara com Blanquito Zurdito. Lluís Figueras & The Demons actuarà aquest diumenge a la fira del disc Nostaldisc, de Sant Gregori.

Lagarto Lagarto culmina el primer cicle del grup i obre un nou espai que arrencarà amb el proper disc que presentarà al setembre”, s’afirma en el text de presentació del nou videoclip. Lluís Figueras & The Demons començarà a gravar aquest mes el seu segon àlbum, La Follia, que està previst que es publiqui el setembre vinent, tres anys després del seu debut, Night & Day (JBC Music, 2021).

Gravat a la sala Kropotkin de la Factoria Cultural Coma Cros de Salt per la dissenyadora i realitzadora gironina Anna Faure, el videoclip busca “l’atmosfera fosca i ambigua” que ja es respira en la cançó. Aquest vídeo compta amb la col·laboració de la cantant Maia Kanaan, el bateria Àngel Abad, la baixista Anna Fusté, la ballarina Alèxia Ros i la fotògrafa Sara Savall. Lluís Figueras (guitarra i veu) està acompanyat en aquest projecte pels tres ‘Demons’: Jordi Ruiz, baix; Miquel Brugués, teclats, i Bikentios Chávez, bateria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
MÚSICA

La pluja marca el tram final de Primavera Sound

BARCELONA

Lankum, d’una casa ocupada de Badalona al Primavera Sound

BARCELONA
MÚSIC

L’encanteri ‘pop’ de Lana del Rey triomfa al Primavera Sound

BARCELONA
COMUNICACIÓ

El lleidatà Lluís s’imposa per sorpresa en la final del concurs ‘Eufòria’

BARCELONA
Ester Boquera Diago
Directora de ‘Les publicacions de la Generalitat de Catalunya, 1931-1939

“La Generalitat republicana va editar quasi 90 títols a l’any”

Banyoles
art / música

Més de 40 artistes de diferents disciplines, al Wart Project 24

sant jordi desvalls
música

Joanjo Bosk reprèn la línia poètica amb ‘Cançó de repòs’, de Leveroni

figueres
Cultura

Margot Benacerraf, figura històrica del cinema veneçolà

música

El grup tarragoní Stromboli Jazz Band, en un festival de ‘dixieland’ a Portugal

tarragona