L'Escola d'Art de Tortosa impartirà un postgrau en restauració de patrimoni

L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tortosa impartirà, el proper curs 2009/10, un postgrau en conservació del patrimoni cultural. Es tracta d'uns nous estudis que s'ofereixen per primera vegada a la demarcació de Tarragona i que s'impartiran íntegrament a l'Escola d'Art de Tortosa.

Organitzat conjuntament per la Fundació URV i l'Escola d'Art de la Diputació, aquest curs d'especialista universitari en conservació del patrimoni cultural, s'estructura en tres mòduls. El primer està destinat genèricament al concepte de patrimoni i conservació, el segon tracta de l'ús de la ciència aplicada a l'estudi i diagnòstic del bé cultural, i finalment, el tercer mòdul se centra en els tractaments de conservació dels béns culturals.

El curs admet un ampli ventall de públic. Està obert a titulats en llicenciatures de belles arts, humanitats, història de l'art, arquitectura i arquitectura tècnica, i també a titulats en les escoles superiors de conservació i restauració de béns culturals, titulats en cicles formatius de grau superior que estiguin relacionats amb matèria artística, i professionals del camp de la conservació i la restauració.

En el programa hi intervindran un nombre important de professionals de prestigi del país i estarà dirigit per la directora de l'Escola d'Art de Tortosa, Carme Clemente, que és també la responsable del taller de restauració.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
MÚSICA

El Sónar trasllada l’univers immersiu dels Chemical Brothers a Casa Batlló

BARCELONA
Cinema i sèries

El GAC ofereix 54 beques per escriure guions amb una dotació de 500.000 euros

Barcelona

Sílvia Pérez Cruz aspira a cinc premis Alícia de l’Acadèmia de la Música

BARCELONA
Música

Carles Viarnès porta la fusió de música clàssica i moderna amb l’orgue de la Casa de Cultura

Girona
La Casa Masó revalora el dibuix de l’arquitecte
ART

La Casa Masó revalora el dibuix de l’arquitecte

GIRONA
La crònica

Maria Schneider tenia raó

Art

Inundart proposa passejar pel Barri Vell tot escoltant veïns sobre la gentrificació

Girona
Música

Blanes Arran de Mar s’estrenarà amb Mayte Martín i Albert Pla

Blanes
Música

El Festival Itinera ha programat 250 concerts en micropobles de Catalunya

Girona