cultura

Lliris Picó i Jordi Sebastià tanquen la programació d'Escriptors al Terrat

Una proposta cultural que ha estat propiciada per Octubre Centre de Cultura Contemporània

L'última sessió del cicle Escriptors al Terrat abans de la pausa d'estiu presentarà, aquest dijous, la narradora alcoiana Lliris Picó i l'escriptor, periodista i polític de Burjassot Jordi Sebastià.

Els convidats llegiran fragments escollits de la seua obra i els comentaran amb el públic assistent. Serà aquest dijous 27 de juny, a dos quarts de vuit a l'Octubre i disposarà com sol ser habitual, d'entrada de franc.

Lliris Picó i Carbonell (Ibi, 1972), és llicenciada en Filologia Catalana. Treballa a la Delegació d'Alacant de l'Institut d'Estudis Catalans i periòdicament opina des de la secció “Fil d'aranya” del diari digital El Punt Avui.

Ha publicat diversos estudis i articles sobre l'obra poètica de Gaspar Jaén en revistes com Caràcters i L'Aiguadolç. És autora de les novel·les Helena: un record sempre és mentida (Columna, 2002), Les ales de la memòria (Marfil, 2003), L'olor dels crisantems (Tres i Quatre, 2005) i Claus de serp (Marfil, 2007). Les seues obres han rebut diversos guardons entre els quals destaquen el XXI Premi 25 d'abril Vila de Benissa (2001) i el Premi de Narrativa Antoni Bru Ciutat d'Elx (2004).

Jordi Sebastià i Talavera (Burjassot, l'Horta Nord, 1966) és un escriptor, periodista i professor universitari valencià. Des de 2011 és alcalde de Burjassot pel Bloc - Coalició Compromís. Llicenciat en Filologia, des del 2004 és professor de periodisme a la Universitat de València. Ha escrit diversos llibres de temàtica diversa i ha col·laborat en la revista El Temps.

Com a escriptor ha publicat la novel·la Un assumpte de perifèria (1999) i el llibre de relats Atzucacs (2009, Premi de narrativa breu Josep Pasqual Tirado). En el camp de l'assaig publica El parany cosmopolita. Una mirada a les arrels ideològiques de la globalització (2004), i els llibres periodístics La conquesta del vent (2004), La bellesa industrial (2007) i La dignitat i l'aixada (2010). S'ha especialitzat en reportatges socials, amb títols com Morir al carrer, un reportatge sobre els “meninos de rua” del Brasil, i El president, la fallera, l'horta i la carretera, Premi de periodisme d'investigació Ramon Barnils, on denuncia el tràfic d'influències i la seua relació amb l'urbanisme valencià, en concret sobre l'horta de Burjassot. En 2013 escriu per a l'ONG Fundació Fontilles el llibre-reportatge Llàgrimes de cotó, de pols i de silenci.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Ester Boquera Diago
Directora de ‘Les publicacions de la Generalitat de Catalunya, 1931-1939

“La Generalitat republicana va editar quasi 90 títols a l’any”

Banyoles
art / música

Més de 40 artistes de diferents disciplines, al Wart Project 24

sant jordi desvalls
música

Joanjo Bosk reprèn la línia poètica amb ‘Cançó de repòs’, de Leveroni

figueres
Cultura

Mor Margot Benacerraf, figura històrica del cinema veneçolà

música

El grup tarragoní Stromboli Jazz Band, en un festival de ‘dixieland’ a Portugal

tarragona
Cultura

La Patum Infantil omple de balls i salts la plaça de Sant Pere

Berga

L’Escola de Teatre La Diana estrena ‘Un Dios salvaje’ a El Canal

Salt
música

Salvador Sobral clourà la 20a edició de l’(a)phònica amb un concert gratuït

banyoles
MÚSICA

Beth Gibbons, bellesa i dolor al Primavera Sound

BARCELONA