Zodiac inicia el trasllat de Santa Llogaia a Roses

La companyia nàutica Zodiac ja ha iniciat el trasllat de la maquinària i del material de la nau de Santa Llogaia d'Àlguema a la que té a Roses. Cal recordar que l'empresa va decidir acomiadar els 130 treballadors que hi havia a Roses (els quals van rebre una indemnització de 60 dies per any treballat), deslocalitzar tota la producció a Tunísia i traslladar a aquestes instal·lacions la producció i la plantilla de Santa Llogaia, especialitzada en embarcacions del sector militar i professional.

La planta de Roses es va tancar definitivament l'estiu passat, un any abans del que estava previst per culpa de la baixada de la feina. Mesos abans, al febrer, ja s'havia acomiadat una part de la plantilla. Durant aquest temps, però, no s'havia realitzat cap moviment per adequar les instal·lacions rosinques a la nova producció.

Segons han confirmat fonts de l'empresa, el procés de trasllat ja s'ha iniciat i es preveu que els 110 empleats que formen part de la plantilla de Santa Llogaia comencin a treballar a Roses després de Reis.

El que s'està fent és desmuntar la maquinària de Santa Llogaia i dur-la a l'altra nau. Prèviament, s'han realitzat algunes millores necessàries per aquest nou tipus de producció (a Roses abans es feien embarcacions d'oci). Es preveu que aquestes feines s'allarguin fins a Nadal. El que encara no s'ha anunciat és quin ús tindran a partir d'ara les instal·lacions que té la companyia nàutica al polígon industrial de Santa Llogaia.



Els economistes insten a assolir grans consensos per reactivar el país

Barcelona

Falta talent i sobra paperassa

Barcelona

Un nou marc per a l’ocupació

Barcelona

CCOO convoca diverses jornades de vaga a Llansà

girona
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona

L'sportech vol superar marques

Barcelona
Xavier Garcia
director del Tech Tourism Cluster de Catalunya (TTC)

“L’impacte del turisme té resposta des de la tecnologia”

Barcelona
LA CRÒNICA

A l’Expocasió, no val a badar

GIRONA

Comença la reforma integral de l’hotel Best Western Premier CMC, amb dos milions d’inversió

girona