Nascuda en el si de la Universitat Oberta

Gestió del Coneixement (GEC) va néixer fa 13 anys, el 1996, com una empresa derivada de la Universitat Oberta de Catalunya. Quan va néixer la UOC, fa 14 anys, no hi havia ensenyament en línia a Catalunya. Amb tot, la seva aparició al mercat universitari va ser un èxit. L'aparició de la UOC va propiciar que moltes empreses s'hi acostessin per demanar-los eines per poder implantar un sistema pedagògic de formació a distància com el de la Universitat Oberta per estendre'l als treballadors. Fruit d'aquesta demanda neix GEC. Un dels primers projectes que atenen és el de la formació dels empleats de «la Caixa». El boca-orella fa la resta; en poc temps, els serveis del GEC s'amplien a moltes altres entitats bancàries, i posteriorment a d'altres sectors com l'automoció, les assegurances o les telecomunicacions.

El creixement de l'empresa és important, els percentatges són d'un 10% o un 15% d'any en any, cosa que permet GEC créixer ràpidament i amb solidesa. Ara fa tres anys, Francesc Fàbregas es va fer càrrec de la direcció de la companyia, que ha continuat el seu creixement. La bona marxa de l'empresa va fer que a l'abril d'aquest any les firmes de capital risc Suma Capital i Vector Capital, de Privat Bank Degroof i de Caixa Penedès, respectivament, compressin la firma d'alta tecnologia a «la Caixa» i a la Universitat Oberta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.