Inoxpa de Banyoles rep un dels premis més prestigiosos d'Indústria

L'empresa Inoxpa de Banyoles ha estat guardonada amb el premi Príncep Felip, en la modalitat de petita i mitjana empresa, i ha estat finalista en la modalitat d'internacionalització. Convocats pel Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç, aquests premis tenen l'objectiu de reconèixer la trajectòria de les empreses de l'Estat espanyol i estan considerats dels més prestigiosos en el seu ram. Dimecres que ve es lliuraran els guardons en un acte a Madrid. Fins ara només dues empreses establertes a les comarques de Girona havien obtingut un premi Príncep Felip: Metalquimia (dos cops) i Simon.

Inoxpa es dedica al disseny, la fabricació i la comercialització de bombes, agitadors, mescladors, vàlvules, accessoris i equips fets en acer inoxidable per a les indústries alimentària, farmacèutica i cosmètica. El 65% del que produeix es destina a l'exportació. Disposa de delegació pròpia a setze països –sobretot a l'àrea del Mediterrani–, però té una xarxa de distribució repartida per tot el món.

L'expansió internacional s'ha concretat els última anys amb l'obertura de delegacions a Rússia (2006), Sud-àfrica (2007), Algèria (2208) i Austràlia (2009), i centres industrials a França (2006), Portugal (2008) i la Xina i l'Índia (2009).

Fundada fa 38 anys

Inoxpa es va fundar el 1972 a partir de Bombas Félez. Si bé es va especialitzar inicialment en les bombes d'acer inoxidable per a la indústria alimentària, de mica en mica va anar ampliant el ventall de productes i va dirigir les vendes a altres sectors industrials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.