S'incrementa a les Terres de l'Ebre el nombre de turistes estrangers

El turisme estranger va representar el 2009 un 26,1% del total dels visitants durant la temporada turística, segons un estudi del perfil del turista fet pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, en què es constata un increment del nombre de visitants alemanys, anglesos i italians, mentre que es posa de manifest que es redueix el nombre de turistes de la resta de l'Estat. Amb tot, la majoria de visitants de les comarques de l'Ebre procedeixen d'altres punts de Catalunya, tenen entre 35 i 44 anys i viatgen fins a aquesta destinació amb vehicle i en família (amb xiquets d'entre 0 i 5 anys). Pel que fa a la despesa mitjana per persona i dia, s'ha incrementat fins a 200 euros (un 3,6% fan una despesa superior al 900 euros) malgrat la crisi econòmica.

Les activitats principals dels visitants continuen sent el descans i la platja. El delta de l'Ebre, seguit de Tortosa i els Ports, són les destinacions més visitades pels turistes allotjats en hotels, càmpings i establiments de turisme rural. Segons el resultat de l'enquesta, l'ambient natural i l'amabilitat de la població són els aspectes més ben valorats pels turistes, mentre que els serveis, les mosques i els mosquits són els més negatius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.