Els treballadors d'Amitech accepten un ERO temporal de 120 dies

Els treballadors de la fàbrica Amitech, situada al polígon industrial Venta Nova de Camarles, han acceptat l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) que ha presentat l'empresa als serveis territorials de Treball a les Terres de l'Ebre. Així durant el pròxim any aturaran l'activitat un total de 120 dies, amb la previsió de deixar d'anar a treballar un o dos dies per setmana per reduir el volum de producció. «L'empresa pretén reduir la producció, ja que amb la crisi han baixat les comandes», ha explicat el secretari general de CCOO a les Terres de l'Ebre, Josep Casadó. Amitech té una plantilla de 224 treballadors a Camarles i es dedica a la fabricació de canonades, sobretot de polièster reforçat amb fibra de vidre.

El sindicats van acceptar la proposta d'Amitech, ja que l'empresa pagarà un complement als treballadors per tal que les pagues extraordinàries no queden afectades per l'ERO. Aquest és el primer expedient que presenta Amitech en el context de crisi econòmica. Pel que fa a la durada del mateix, en no superar els 120 dies que la plantilla estarà a l'atur, els treballadors poden recuperar aquests dies en cas que finalment l'empresa els hagi d'acomiadar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.