La Generalitat senyalitzarà enguany el camí de Sant Jaume de l'Ebre des de Tortosa fins al límit amb Aragó

La Generalitat senyalitzarà enguany el camí de Sant Jaume de l'Ebre des de Tortosa fins al límit amb Aragó, coincidint amb la celebració de l'any jacobeu. El recorregut comença al portal del Romeu de Tortosa, on s'instal·laran els primers cartells indicatius (de color blau), i acaba 94 quilòmetres més endavant, a la frontera aragonesa.

Tot i que aquest camí començava a la desembocadura de l'Ebre, la direcció general de Turisme ha deixat al marge, de moment, el tram de Tortosa al muntell de les Verges perquè hi ha trams que no són de titularitat pública. «Hi ha 31 senyals que no podrem col·locar perquè el camí no és públic en alguns trams i la Generalitat no hi pot intervenir», va explicar el director general de Turisme, Joan Carles Vilalta, que també va destacar la importància de la branca ebrenca del camí de Sant Jaume. «El portal del Romeu de Tortosa és un dels referents que testimonien la tradició jacobea catalana», va assenyalar Vilalta. El govern ha destinat 550.000 euros a aquest camí.

SENYALITZACIÓ

Trams
Tortosa-Roquetes
Roquetes- Fontcalda
Fontcalda-Gandesa
Gandesa-Batea
Gandesa-Batea per Vilalba dels Arcs
Batea-frontera amb Aragó
Quilòmetres
93,7 quilòmetres
Inversió
La redacció del projecte, 54.056 euros, i l'execució, 91.425 euros (inclou el tram de Barcelona a Montserrat)


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.