Neix una coordinadora d'entitats contràries a l'energia nuclear

Organitzacions com ara Greenpeace, Ecologistes en Acció, Adenex, Amics de la Terra, Ekologistak Marxant, Tanquem les Nuclears de Catalunya i moltes altres més plataformes i coordinadores de l'àmbit de l'Estat espanyol que s'oposen a l'energia nuclear van acordar, aquest dissabte passat, crear un organisme unitari de coordinació per denunciar els perills de l'energia nuclear i reclamar un calendari ordenat, però urgent, de tancament de les centrals en funcionament. És per això que, durant la primera reunió de la coordinadora, es va decidir que s'organitzarà i es potenciarà la campanya per al tancament de la central de Garoña. A Catalunya, la campanya adoptarà el lema Per apagar Ascó i Vandellòs, tanquem Garoña.

En aquest sentit, la coordinadora Tanquem les Nuclears - 100% Renovables considera un error l'oposició del PSC a donar suport a un debat sobre les implicacions que tindria la renovació del permís d'explotació de Garoña sobre les nuclears en funcionament de Catalunya.

Segons la coordinadora, un debat rigorós sobre l'estat de la nuclear de Garoña és una necessitat urgent, sobretot en un moment en què les informacions sobre l'estat tecnològic de les centrals nuclears a Catalunya mostren una realitat cada cop més precària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.