Economia

El grup òptic Indo presenta concurs de creditors

El consell d'administració de la multinacional Indo ha decidit presentar concurs de creditors per quatre de les seues catorze companyies: Indo Internacional, Indo Equipment Group, Indo Lens i Indústries d'Òptica. Així ho va comunicar ahir l'empresa a la Comisión Nacional del Mercado de Valores i sosté que ha pres aquesta decisió perquè la situació financera de la companyia ha dificultat la possibilitat d'obtenir el finançament necessari per resoldre l'actual situació d'insolvència. Indo pren aquesta decisió pocs dies després de retirar l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) que havia presentat per tancar la planta de fabricació de muntures d'ulleres de Tortosa, on té una plantilla de 31 persones. Els sindicats i la direcció de l'empresa es reuniran aquest matí i els exposaran com afecta aquesta decisió la planta de Tortosa.

Tot i la presentació del concurs de creditors, la multinacional té la intenció de mantenir l'activitat empresarial del grup. A més, el consell d'administració d'Indo ha demanat a la direcció de l'empresa la presentació d'un pla de viabilitat en substitució de l'actual pla de negoci. Segons el president del grup òptic, Josep Casaponsa, la direcció ha hagut d'adoptar mesures «molt dràstiques» perquè «està en joc la supervivència de la companyia».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]