Economia

ECONOMIA

Tortosa ven una targeta turística

Permetrà l'accés a l'exposició de la catedral, els jardins del Príncep i el centre del Renaixement per només 5 euros

L'Ajuntament de Tortosa aposta pel turisme cultural i a partir del 14 d'agost posarà a la venda Tortosa Card, una targeta turística que permetrà la visita de l'exposició permanent de la catedral, els jardins del Príncep i el centre d'interpretació del Renaixement. El preu de la targeta, que serà personal i intransferible i tindrà validesa durant tres dies, serà de 5 euros i oferirà descomptes en tot un seguit de serveis, entre els quals hi ha 26 restaurants de la ciutat que faran una rebaixa d'un 5% al titular de la targeta. També s'obtindrà un descompte del 5% en els viatges del llagut turístic i una rebaixa en el bus turístic i altres serveis adreçats als turistes. “L'objectiu és oferir un paquet ampli als visitants i allargar la seua estada a la ciutat”, va explicar el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tortosa, Ricard Forés.

La targeta turística es podrà adquirir a les oficines de turisme de Tortosa, als espais que es poden visitar i també als hotels del municipi. De moment, però, els establiments hotelers no oferiran cap descompte als turistes. “És una targeta concebuda per quan el visitant ja és a Tortosa”, va dir Forés. Sí que s'incorporaran a Tortosa Card, en un futur pròxim, la visita al Centre d'Acollida Turística (CAT) i al centre d'interpretació de la Setmana Santa.

Pel que fa als ingressos que generarà Tortosa Card es destinaran a l'edició de la mateixa targeta i d'una guia amb els serveis turístics que ofereix. També es farà promoció dels actius turístics de Tortosa amb els beneficis que s'obtinguen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.