Economia

economia

Hereu insinua l’arribada d’un projecte “important” als terrenys de Nissan

El ministre d’Indústria i Turisme, Jordi Hereu, ha expressat avui el seu “optimisme” amb l’arribada d’un “projecte important de l’entorn de la mobilitat elèctrica” per instal·lar-se a l’antiga plana de Nissan a la Zona Franca. Durant una visita a les instal·lacions, Hereu no ha concretat cap nom ni data del possible inversor —el que més sona és el del fabricant xinès de vehicles elèctrics Chery—, més enllà d’assegurar que les converses van per bon camí.

Des del passat 1 de febrer, els exempleats de Nissan han iniciat una nova etapa en reincorporar-se al món del treball amb un contracte de formació que els assegura 1.575 euros bruts al mes després d’haver esgotat els dos anys d’atur, mentre esperen que es concreti el projecte batejar com a Hub Factory, i que ha de servir per reindustrialitzar amb noves activitats aquest complex. Un total de 606 treballadors del miler aproximat que està pendent de recol·locar han acceptat l’oferta formativa acordada amb la Generalitat i Hub Factory, la societat conjunta creada per QEV i Btech per explotar les antigues instal·lacions de Nissan després del seu tancament el 2021.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia