Economia

L'Ajuntament d'Albal aconseguirà treball per a trenta aturats

El Pla Integral d'Ocupació posat en marxa per l'Ajuntament té com a objectiu aconseguir treball per a 30 persones aturades del poble en risc d'exclusió social, amb l'ajuda de tres tècnics contractats a aquest efecte, ajudats per una auxiliar administrativa, i a través de l'Agència d'Ocupació i Desenrotllament Local del municipi. A aquest pla s'unix el programa Accions d'Orientació Laboral, a càrrec d'una altra tècnica contractada, destinat a buscar ocupació per a tots els parats de la població, així com l'ampliació d'un altre programa que ha permés la contractació de quatre peons de servicis múltiples.

Els tècnics del Pla Integral d'Ocupació, que està en marxa des del passat 2 d'agost, es dediquen a contactar amb empreses de la zona que estiguen interessades a contractar desocupats pertanyents a col·lectius de risc d'exclusió social, rebent per això una subvenció que depén de la duració del contracte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.