Economia

Passar el Nadal fora de casa

Per Wolfang i Christa Wipfler és el millor lloc

Ara és un plaer de tot l'any

Pel matrimoni alemany Wolfang i Christa Wipfler hi ha diverses raons de pes per passar l'hivern a casa nostra: “el temps, és un bon lloc, és net i calent, hi ha piscina climatitzada i una bona família”. “És perfecte”, afirmen. Ja fa tres anys que tenen aquesta dinàmica i del càmping Les Medes n'estan més que satisfets. Porten 43 anys casats i no tenen fills. Al seu parer, això facilita poder marxar durant tants mesos. Aquest hivern només van tornar deu dies a Alemanya per celebrar l'aniversari de la mare d'un d'ells. “Per nosaltres no és cap problema passar el Nadal a Catalunya”, afirmen. I afegeixen que, ara, la seva família és aquí, al càmping Les Medes.

No dominen el català ni el castellà i la seva llengua vehicular al càmping és l'anglès. Ell és un dels habituals en les excursions que s'organitzen cada primer diumenge del mes al castell del Montgrí. Els encanta el sol. No ho diuen però només cal observar la seva pell morena. Riallers i de caràcter obert, ens reben amb màniga curta i pantalons d'estiu. Fa sol, però un autòcton segur que no vestiria de la mateixa manera. Per a ells, però, el clima de casa nostra és de les millors coses que tenim i el disfruten amb intensitat.

De 65 i 64 anys, viuen intensament la seva jubilació. Abans ja eren aficionats al càmping però només podien viatjar a l'estiu. Des de fa tres o quatre anys, és un plaer del qual poden disfrutar sigui primavera, estiu, tardor o hivern.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.