Economia

Albal contracta 15 nous treballadors

Han sigut contractats mitjançant la posada en marxa de dos programes d'ocupació per part de l'Ajuntament, un finançat pel Fons Social Europeu i un altre pel Govern central

Es tracta de l'EMCORP i el REA. A través del primer s'han contractat a nou treballadors: un biblioteconomista, un tècnic en orientació, un altre en consum, dos auxiliars administratives i quatre peons. La duració d'aquest programa és de 4 mesos i la quantia destinada al seu funcionament és de 72.799,84 euros, una subvenció europea canalitzada a través de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació. I amb el segon programa s'han contractat a altres sis treballadors, per a un període de dos mesos, els quals realitzaran la neteja i condicionament de barrancs i zones rurals del municipi. La subvenció per a este fi és de 23.515 euros i prové del Servici Públic d'Ocupació Estatal, Institut d'Ocupació.

La selecció dels treballadors per a l'EMCORP s'ha realitzat a través d'una oferta genèrica presentada en l'Oficina d'Ocupació i, posteriorment, amb l'aplicació d'un barem per part d'una comissió mixta formada per representants sindicals i institucionals i agents socials. Quant a la del REA, s'ha efectuat presentant també una oferta genèrica en l'Oficina d'Ocupació destinada a desocupats del municipi pertanyents al Règim Especial Agrari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.