Economia

Compromís per Ròtova vota en contra del pla d'ajust

La coalició assegura que la ciutadania haurà de pagar ara la mala gestió d'anys passats

L'Ajuntament ha presentat factures per valor de vora dos milions d'euros

Compromís considera injust que l'Ajuntament haja de pagar interessos per deutes de la Generalitat i que el volum total de deutes de la municipalitat arribe a vora dos milions d'euros (1.933.094€)

Una part d'eixes factures són, en realitat deutes de la Generalitat, per això Compromís considera injust que l'Ajuntament haja de pagar interessos per deutes de la Generalitat.

Però el que realment és injust és que siguen els veïns els qui s'ajusten per pagar el total de factures, suma de la gestió del govern (municipal i autonòmica). És per això que des de Compromís han anunciat que no poden recolzar que siguen els veïns qui paguen la gestió i l'acumulació de deute de l'equip de govern.

Aquesta decisió els ha portat a votar en contra del pla d'ajust perquè s'està en contra de l'augment del 10% de l'IBI, de la pujada de l'impost sobre vehicles, de l'eliminació de les bonificacions d'aquest impost, de la supressió dels beneficis i reduccions a famílies nombroses en serveis municipals, de l'eliminació de personal de manteniment al centre mèdic i un llarg etcètera previst per l'equip de govern.

Així les coses, la coalició Compromís per Ròtova ha demanat poder accedir a l'expedient amb el total de factures incloses en la relació certificada de totes les obligacions de pagament de l'Ajuntament, lliurades a l'organ competent del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques, en base al RD 4/2012, a fi de ponderar alternatives a aquesta proposta que s'hi realitza.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.