200 euros en compres de mitjana

El sector no és gaire optimista respecte al fet que amb els resultats de les rebaixes es pugui recuperar una temporada que ha estat molt dolenta, amb una facturació entre un 15% i un 25% inferior a la de l'any anterior. Tot i això, la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) calcula que cada català es gastarà una mitjana d'uns 200 euros en productes tèxtils o de parament de casa, «perquè aquesta temporada els consumidors no han comprat gaire i per les rebaixes reaccionaran molt positivament», ja que es preveu que des del primer dia hi haurà descomptes que oscil·laran entre el 40% i el 50%.

Com és habitual cada any, les associacions de consumidors fan un seguit de recomanacions per comprar durant les rebaixes. Un dels consells que es donen és que si es paga amb targeta de crèdit es conservin els justificants. També es recorda que les reduccions dels preus s'han de senyalitzar amb la indicació corresponent, al costat del preu habitual, del preu rebaixat, i que és prohibida la venda de productes o articles deteriorats o adquirits expressament per ser venuts en les rebaixes. La normativa estableix que «quan s'anunciï la venda a preus rebaixats s'ha de disposar de prou estoc», segons es destaca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.