Economia

Xaló celebra dissabte la tercera edició del Mercat de la Terra

Aquesta edició està dedicada a la collita del blat i a la pilota valenciana

Un grup de 12 voluntàries d'entre 60 i 80 anys del poble duran a terme un taller de confecció de pa i coques, i ho faran en un forn de pedra de mitja tona que s'instal·larà al centre de la plaça

Coincidint amb el Mercat de la Terra, Xaló acull la final de llargues de pilota valenciana, amb partides que començaran dissabte de matí i clouran amb la gran final de diumenge. Un cap de setmana amb segell de la terra a Xaló.

Un mercat centrat en l'agricultura ecològica i en productes tradicionals de la terra. Aquesta és la base del Mercat de la Terra de Xaló que se celebra cada primer dissabte de mes i que arriba ja la seua tercera edició. Després d'haver superat els 1.000 assistents en l'edició del mes de juny dedicada a la confecció de la terra per a l'hort, el Mercat de la Terra de Xaló se centra el proper dissabte en la collita del blat i en concret en la producció tradicional de pa i coques.

Amb aquest objectiu un grup de 12 voluntàries d'entre 60 i 80 anys del poble duran a terme un taller de confecció de pa i coques, i ho faran en un forn de pedra de mitja tonellada que s'instal·larà al centre de la plaça.

A més, el Mercat de la Terra de Xaló continua creixent i ja són 26 les parades que ofereixen tot tipus de productes

El mercat de la terra se celebrarà coincidint amb el tradicional rastro de la localitat, tot i que s'ubica en el nucli antic del poble ja que uns dels objectius és també atraure els visitants a l'interior de la localitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.