Economia

L'Ajuntament de Paiporta escolta els empresaris dels seus polígons industrials

Els empresaris agraeixen la celebració de la reunió, per primera vegada, a iniciativa de la Corporació

Representants de l'Associació d'Empresaris dels Polígons de Paiporta i de l'Ajuntament de la localitat es van trobar ahir divendres en una primera reunió a iniciativa del nou equip de Govern.

A la trobada ha assistit una delegació de l'Associació, encapçalada pel seu president, Isidro Codoñer, així com el regidor d'Ocupació i Comerç, Vicent Ciscar, i l'alcaldessa, Isabel Martín.

En la reunió s'han abordat els principals assumptes que afecten als empresaris, que han posat damunt de la taula les seues reivindicacions històriques, com la millora dels accessos i la senyalització de les àrees industrials de Paiporta.

L'Ajuntament atendrà immediatament aquesta millora en la senyalització, i ha informat a les empreses de l'existència de l'aplicació ‘Línea Verda', a través de la qual es pot informar de deficiències en neteja, il·luminació o mobiliari urbà, per tal que l'Ajuntament resolga les possibles incidències.

També s'ha informat als empresaris que la millora dels accessos als diferents polígons de Paiporta es contemplaran en el Pla de Mobilitat que es presentarà en els pròxims mesos.

Altra reivindicació històrica de l'Associació és l'agilització dels tràmits burocràtics per a la creació d'empreses. L'Ajuntament ha adquirit el compromís de que es farà tot el possible per facilitar i abreujar els temps en aquestes tramitacions.

Aquesta primera reunió obri una línia de col·laboració entre ajuntament i empresaris, coneixedors com són totes dues parts que per a crear ocupació han de comptar els uns amb els altres, segons ha explicat l'alcaldessa Isabel Martí en acabant la reunió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia