Ballesteros: «Tarragona serà en el futur nom»

En la declaració, llegida per Josep Poblet, va agrair «al conjunt de la corporació la capacitat demostrada per actuar amb responsabilitat institucional i amb discreció», fet que ha permès, segons ell, «obtenir uns millors resultats amb vista als objectius fixats». El president de la Diputació va fer fins i tot un esment especial a Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona i president del grup del PSC a l'ens supracomarcal, a qui va agrair la seva «proximitat i coincidència en tot moment».

El mateix Ballesteros aclaria en acabar l'acte que, com a alcalde, «no li tocava opinar» abans, i destacava la «lleialtat institucional» que havia presidit el procés. Un cop confirmat, ahir es declarava «enormement satisfet» per l'acord assolit, que qualificava com «el millor de tots els possibles». Més i tot: «Els objectius s'han assolit al 140%». I, entre aquests, en valorava especialment dos: que «les decisions que afecten el territori es continuaran prenent des del territori», i que la denominació de la ciutat «romandrà» en el nom de la nova caixa, ja que Poblet havia dit abans que no hi havia cap nom proposat i que, en el moment oportú, ja es proposaria de registrar una nova marca per a la futura entitat, però l'alcalde ja anunciava després que, «es digui com es digui, segur que hi continuarà sortint el nom de Tarragona», un dels temors dels que criticaven que l'operació fes perdre identitat a la ciutat i al territori. Ballesteros hi insistia: «No hem perdut res, hem guanyat present i hem garantit futur.» «Hem rebut una herència que podia tenir dificultats –deia també–; ara enfortim la posició de la caixa en un dels entorns més estables del futur panorama financer i som socis de referència d'una gran institució financera que pot treballar també internacionalment.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ECONOMIA

Compres i milers de visitants a la fira Expocasió de Fornells

fornells de la selva

Continua la Vaga a la multinacional DXC Technology

girona

Un Consell de Conselleres per canviar “la cultura empresarial patriarcal”

Barcelona
societat

El govern preveu oferir la finestra única als pagesos aquest mes de maig

barcelona
economia

Foment i el sector immobiliari rebutgen la regulació del lloguer de temporada

barcelona
GIRONA

La taxa d’atur s’enfila al 12,47% a la demarcació el primer trimestre d’any

GIRONA
economia

L’atur continua pujant el primer trimestre amb 12.800 desocupats més

barcelona
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA