Esports

Prisa anuncia un acord amb Mediapro per a les tres pròximes temporades que posa fi a la guerra del futbol

El pacte assolit estableix que hi haurà dos partits en canals de televisió de pagament, i els altres, previsiblement, en la modalitat de peatge per visió

El grup Prisa ha anunciat aquesta matinada haver arribat a un acord amb Mediapro de cara a les tres pròximes temporades amb el qual es posa fi a l'anomenada guerra del futbol, a més de garantir dos partits setmanals en canals de televisió de pagament.

L'empresa propietària de Sogecable ha explicat que els abonats de Canal Plus i de la plataforma de satèl·lit Digital+ podran gaudir de tots els partits de la Lliga de futbol i la Copa del Rei com a mínim durant les pròximes tres temporades, després de l'acord signat entre Sogecable i Mediapro.

L'esmentat pacte, que tindrà vigència des de la temporada que ve i fins a 2011/12 inclou l'emissió en exclusiva d'un partit per jornada a Canal Plus, els diumenges a la nit. En règim no exclusiu, tindrà lloc l'emissió a la televisió de pagament de la resta dels partits amb excepció del que la llei reserva per a la seva emissió en obert dissabte a les 22.00 hores.

Així, hi haurà dos partits en canals de televisió de pagament, i els altres, previsiblement, en la modalitat de peatge per visió. A tots hi podran accedir els abonats de Digital+, a través de la plataforma per a la qual emeten igualment totes les televisions generalistes.

D'aquesta manera, Digital +, tal com exposa en el comunicat, s'assegura l'explotació del futbol amb independència de quin sigui el resultat judicial de les causes que les esmentades empreses encara mantenen als tribunals per allò esdevingut aquesta passada temporada.

Així i tot, les dues parts han anunciat la intenció de solucionar els seus problemes de manera "amistosa", deixant al marge les polèmiques sorgides aquesta temporada per l'explotació irregular dels drets televisius de la Lliga de futbol.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.