Cordialitat en el dinar de directives

Joan Laporta i Florentino Pérez van encapçalar les dues delegacions, que van dinar al Drolma

Absoluta cordialitat en el dinar de directives d'abans del partit que es va fer ahir en el restaurant Drolma de l'hotel Majestic, que dirigeix el cuiner Fermí Puig. Joan Laporta i Florentino Pérez van encapçalar les dues i nombroses delegacions. Durant el dinar va disposar de protagonisme un dels convidats per la directiva del Barça, mossèn Ballarín. No es va parlar de coses gaire importants i la delegació del Real Madrid va passar bastant per sobre de qualsevol comentari sobre el triplet i la gran temporada que va fer el Barça l'any passat i també sobre l'històric 2-6 del Santiago Bernabéu.

Abans de començar el dinar, els dos presidents van atendre els mitjans. Florentino Pérez va reconèixer que «fitxaria molts jugadors del Barça»: «Formen un gran equip, i el més important és el conjunt; l'any passat van fer una gran temporada.» Joan Laporta, per la seva banda, va manifestar: «El Madrid té uns grans jugadors, però nosaltres estem molt contents amb el que tenim.» Es va parlar també sobre la final de la lliga de campions, que aquesta temporada es juga a l'estadi Santiago Bernabéu: «A mi em sembla fantàstic si els dos que arribem a la final som el Barça i el Madrid. Seria bo per a tots», va dir Florentino. Laporta no va voler parlar de futur. Va aplicar la filosofia de Guardiola del partit a partit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.