El clàssic de la Pilota d'Or

Quatre jugadors del Barça i dos del Real Madrid, entre els deu finalistes del trofeu que guanyarà Messi

Aquesta propera matinada la revista France Football donarà a conèixer el nom del guanyador de la Pilota d'Or. No serà un altre que el davanter del Barça Lionel Messi, de qui la revista francesa ja ha estat fent reportatges personalitzats i fotografies en les últimes setmanes. Messi, amb 22 anys, serà el primer argentí que guanya el guardó i el sisè jugador que ho fa vestint de blaugrana, després de Luis Suárez, Johan Cruyff, Stòitxkov, Rivaldo i Ronaldinho. Messi serà el tercer jugador més jove de la història que obté la Pilota d'Or després de Ronaldo i Owen.

La revista francesa va fer públics ahir els noms dels deu finalistes, amb una àmplia representació blaugrana. Entre els deu millors del món del 2009 per a France Football, hi ha quatre jugadors del Barça: Messi, Xavi, Iniesta i Ibrahimovic, i dos del Real Madrid, Cristiano Ronaldo i Kaká. És a dir, que sis dels deu finalistes van ser ahir al Camp Nou. La resta són: Eto'o (Inter), Drogba (Chelsea), Gerrard (Liverpool) i Rooney (Manchester United).

Messi ha de ser el relleu de Cristiano Ronaldo, guanyador de l'any passat, i s'ha d'imposar en la votació, segons s'ha pogut saber, al mateix Cristiano Ronaldo i al seu company d'equip Xavi. El guanyador de la Pilota d'Or recollirà el trofeu el proper diumenge 6 de desembre en una gala que es farà a París.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.