Joan Laporta: «Ens mereixem aquest triomf»

Laporta va admetre que Puyol va jugar un «partit fantàstic», però va voler lloar sobretot el grup

Pel president del Barça, el resultat d'ahir és just. Orgullós de l'esforç dels jugadors, Joan Laporta va voler recordar que en una setmana han caigut l'Inter i el Madrid al Camp Nou, fet que demostra la força «d'aquest equip per sobre de les individualitats». Laporta, que va definir el Madrid com «el rival més fort que ens ha visitat», va veure un partit «d'anada i tornada, de molta qualitat». «L'espectacle futbolístic més gran que es pot veure, on hem fet mèrits per guanyar. Som justos vencedors. De fet, quan semblava que ho teníem encarrilat, l'expulsió del Sergio ens ha complicat un pèl les coses, però s'ha jugat amb molt de caràcter», va afirmar.

Joan Laporta no va voler centrar els seus elogis en cap jugador concret, però va admetre que Carles Puyol havia jugat «un partit fantàstic» i que Ibrahimovic havia demostrat el seu talent en decidir el partit just quan va entrar al terreny de joc.

Laporta, que va comentar que amb Florentino Pérez es va viure el partit «amb cordialitat, ja que ell és tot un senyor», va insistir que tots els jugadors ho havien fet bé. El president blaugrana, però, va voler recordar que no hi ha temps per relaxar-se ja que «ens toquen els partits de lliga, el partit de lliga de campions al camp del Dinamo i el mundial de clubs per tancar com tots volem aquest any».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.