Messi, una ovació d'or

Leo ofereix la Pilota d'Or que li va lliurar la seva mare a una afició blaugrana entregada

Malgrat que no podia disputar el derbi contra l'Espanyol per lesió, Leo Messi també es va reservar una petita quota de protagonisme en la tarda d'ahir al Camp Nou. Un partit d'aquestes característiques mereixia que estigués sobre el terreny de joc, jugant a futbol i ajudant els seus companys per intentar assolir una altra victòria, però la dura entrada que va rebre a Kíev en l'enfrontament de la Champions ho va impedir. L'argentí, però, tenia un motiu de sobres conegut per baixar a la gespa instants abans que comencés el partit. El club ja havia anunciat que Messi tenia ganes d'oferir la Pilota d'Or, que amb tot mereixement va recollir diumenge passat a París, a l'afició blaugrana, que va dedicar-li la primera ovació de la nit quan una de les persones més importants en la vida de Leo, la seva mare, va entregar-li el guardó daurat. El Camp Nou, que ahir va oferir una entrada molt bona, de seguida va esclatar en aplaudiments.

L'argentí, feliç, va rebre les felicitacions, un cop més, dels companys, del col·lectiu arbitral i, fins i tot, dels rivals. Malgrat la rivalitat, la unanimitat en el mereixement del premi és gairebé total. Instants després, va ocupar el seu lloc a la tribuna de l'estadi pensant en el proper objectiu de l'equip, que no és cap altre que conquerir el mundial de clubs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.