Ampli suport dels companys de junta

Nou directius, a banda de Joan Laporta, van acompanyar Godall; Boix i Fort, però, encara no tenen clar si s'adscriuran a alguna llista

A Godall el va acompanyar ahir una àmplia representació de la junta actual: el president, Joan Laporta, els vicepresidents Rafa Yuste i Joan Boix, i els directius Xavier Sala i Martín, Josep Cubells, Maria Elena Fort, Xavier Bagués, Patrick Auset, Josep-Ignasi Macià i Magda Oranich. D'aquests deu, però, n'hi ha un, Laporta, que òbviament no podrà format part de la futura candidatura de Godall i dos més, Boix i Fort, que encara no han decidit si s'adscriuran a alguna de les dues llistes continuistes –a la que lidera Jaume Ferrer ja és segur que hi seran Albert Perrín, Alfons Castro, Jacint Borràs, Jordi Torrent i Josep Anton Colomer– o si, simplement, es retiraran de la cursa electoral. Boix, per exemple, ha estat treballant intensament en els últims mesos per intentar confeccionar una candidatura de consens, manté una relació personal molt estreta tant amb Godall com amb Ferrer i té gairebé decidit que, per fidelitat i equitat, no donarà suport a cap dels dos. La seva intenció és centrar-se en la gestió del club d'aquí al juny. «Agraeixo molt la presència de tots els companys de junta que sou aquí, tant els que vingueu a la llista com els que no, sou amics meus», va aclarir Godall. De fet, l'actual vicepresident de màrqueting va seure al costat de Godall en el començament de l'acte i va ser un dels primers a abraçar-lo un cop finalitzat el discurs.

En principi, doncs, seran vuit els companys de la junta actual que seguiran Godall, i en els pròxims mesos s'hi afegiran altres persones significatives de l'entorn barcelonista. Ahir, l'actual vicepresident de l'àrea social va tenir al seu costat el seu pare, Alfons, que va assistir a la compareixença visiblement emocionat, i també la seva germana Montse. A més, un bon grapat de barcelonistes que havien acudit a la convocatòria –Godall ha estat responsable de penyes del club durant molts anys i té un pes específic important entre la massa social– es van haver de quedar a les portes de la seu, situada a la ronda Universitat de Barcelona, per falta d'espai.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.