Laporta beneeix Godall i insinua que les eleccions serien a final de temporada

Laporta, emocionat el dia que un amic de la infància es presenta per rellevar-lo

Insinua que el procés electoral serà un cop s'acabi la temporada

Va fer acte de presència en ser «convidat», va dir fent referència a Ferrer

GODALL
«L'Alfons és qui millor pot defensar que continuï endavant aquest projecte»
JAUME FERRER
«A d'altres presentacions, no hi vaig ser invitat, ni tampoc me'n van informar abans»
DATA DEL Procés
«No volem que perjudiqui. Potser el millor seria un cop acabada la temporada»

Si Alfons Godall i Jaume Ferrer aspiren a aconseguir el vot continuista, només el primer podrà obtenir el vot laportista. El laportisme existeix on hi ha Joan Laporta, i el president estava ahir en la presentació de la precandidatura d'Alfons Godall. Des de la primer fila, Laporta es va emocionar quan Xavier Sala i Martín el va definir com el millor president de la història. Amb els ulls humits, va escoltar les paraules d'aquest amic de tota la vida que és Alfons Godall, l'home que ja oficialment aspira a donar continuïtat al projecte que ha dirigit amb mà de ferro fins ara Laporta. El continuisme oficial, doncs, és Godall. Cap sorpresa, de fet.

Ahir, Laporta va deixar les coses prou clares a Jaume Ferrer. No es va amagar i va ser al costat de Godall, a primera fila. En ser preguntat sobre el fet de ser present en l'acte i fent costat a un precandidat sorgit de la junta actual, cosa que no va fer amb un altre directiu actual, Ferrer, l'advocat va comentar: «Tothom pot pensar el que vulgui, però jo sóc aquí perquè l'Alfons és qui millor pot defensar que continuï endavant aquest projecte.» Laporta, que no va parlar durant l'acte, va afegir: «He vingut aquí perquè m'ha invitat personalment el precandidat. D'altres presentacions, ni en vaig ser informat prèviament», referint-se a Ferrer. «Això ja està oblidat. Em vaig veure obligat a demanar explicacions i me les van donar. No les vaig compartir i el tema es va superar. Però no vaig ser ni invitat ni informat prèviament.» Perquè, segons Laporta, «la manera correcta de fer les coses és aquesta», va dir referint-se a la manera de Godall d'anunciar la precandidatura. Laporta tampoc es va estar de recordar que el coneix des que té sis anys i va afirmar, fins i tot: «Si sóc president és gràcies a ell.»

La data de les eleccions.

Al final de l'acte, el president va parlar amb els mitjans de comunicació, als quals va comentar que en la propera junta directiva, que serà itinerant –divendres a Vic–, no està «previst en l'ordre del dia parlar de la data de les eleccions, llevat que algun membre de la junta vulgui introduir aquest assumpte; però seria precipitat». De fet, Joan Laporta va voler puntualitzar: «Jo no vaig dir que les eleccions serien un dia de partit. Vaig dir que serien un dia que permetés el màxim de participació. El més normal seria que fos un dia de partit, però no volem que aquest procés perjudiqui l'equip. Aquí cal valorar tots els condicionants. Potser la millor solució seria un cop acabada la temporada, i faríem una sèrie d'accions per fomentar la participació.» Laporta va afegir que el millor serà consultar la data amb tots els estaments del club, Pep Guardiola inclòs, per no perjudicar el rendiment del primer equip.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.