Godall deixa clar que «el compromís amb el país no afluixarà»

LES SECCIONS DEL CLUB
«El camí és el correcte, però ens cal un nou Palau per anar a més amb les seccions»

—Què té pensat per a les seccions del club?

—«Inicialment aquesta directiva no li va saber agafar el to. Però ara al Palau es veu un gran espectacle, amb les grades plenes. El camí és el correcte, però ens cal un nou Palau per anar a més.»

—Per tant, el pla de Foster per a vostè és una prioritat?

—«Un dels objectius prioritaris és el nou Palau i remodelar el camp per donar millors serveis: més escales, ascensors, i que tothom estigui tapat quan plou.»

—Mantindrà el compromís solidari del club?

—«La gran aposta és destinar el 0,7% dels ingressos del club als programes de la fundació. Aposto plenament per mantenir aliances amb agències de les Nacions Unides.»

—S'ha plantejat que el nom de l'estadi porti el d'una marca publicitària?

—«La tradició ens permetria com a molt parlar d'un Nou Camp Nou quan es remodeli. Però caldria consultar amb la massa social la possibilitat que l'estadi portés el nom d'una marca.»

—El tema dels avals el preocupa?

—«Amb els avals cal fer el que disposi l'administració competent, en aquest cas la Lliga de Futbol Professional. I tinc el convenciment que ni jo ni en Jaume Ferrer, si som caps de llista, hauríem d'avalar.»

—Des de certs mitjans insisteixen que podria no poder presentar-se després d'una denúncia feta al Tribunal Català de l'Esport...

—«Les informacions de certs mitjans i certes denúncies són maniobres molt estranyes. En el fons, estem negant el dret democràtic més noble, el dret de vot del soci i la lliure concurrència a les eleccions. D'aquest soroll, no cal fer-ne gaire cas. Aquesta possible inhabilitació del Tribunal Català de l'Esport crec que no té ni cap ni peus.»

—Si surt president, la caverna mediàtica l'atacarà per ser catalanista?

—«Evidentment, no penso afluixar gens ni mica en el meu compromís amb el país. El dia de la presentació ja ho vaig deixar ben clar declinant el nostre lema de + Barça, dient que volem més país. El Barça és Catalunya.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.