«Reincorporar Ferran Soriano seria fantàstic»

JOAN OLIVER
«Vull un director general d'alt perfil, eficaç, i el Joan Oliver respon a aquest perfil»

—Vol que continuï Txiki Begiristain?

—«Tinc molt clar que per poc que pugui, el meu secretari tècnic serà ell.»

—Potser l'haurà de convèncer perquè continuï...

—«Encara no n'hem parlat, però tindrem una conversa tranquil·la. Ja va ser una gran notícia la renovació d'en Pep, i ara parlarem amb en Txiki. Seria genial arribar a un acord amb ell abans de les eleccions.»

—I Joan Oliver?

—«Vull un director general d'alt perfil, eficaç, que conegui el Barça i el mercat, que conegui els drets audiovisuals, i l'Oliver respon al perfil.»

—Xavier Sala i Martín serà la seva mà dreta?

—«És un honor fer camí amb ell. Ens aporta una visió molt pragmàtica de les coses. Fa les coses fàcils, i amb ell em sento reforçat. Serà una persona molt important en el projecte, però no l'única. Vull tenir un bon equip al meu voltant, amb homes com ara Josep Cubells, que ho està fent molt bé al Palau, amb en Joan Boix, en Rafa Yuste, gent infatigable en l'àmbit social. També es un luxe tenir amb nosaltres la Magda Oranich. I m'agradaria continuar gaudint del consell de la Maria Elena Fort, experta en temes urbanístics.»

—També portarà cares noves al club?

—«Ja he parlat amb tres o quatre persones que s'incorporaran amb un perfil molt barcelonista, modern i professional. Molt competitiu. Gent experimentada de 35 a 50 anys, que aportaran l'espai de foc nou.»

—Un d'aquests noms és Ferran Soriano?

—«N'he parlat amb ell, i està concentrat en la gestió de Spanair. Hi mantinc una relació excel·lent, i amb el Marc Ingla, també, amb gent que va marxar després d'una feina fantàstica. Reincorporar-los seria molt positiu i m'agradaria participar en la tasca de refer la trencadissa que hi va haver.»

—Però si Soriano s'afegís al seu grup, vostè sempre seria el cap de llista?

—«Em veig liderant el procés. Cal parlar amb ell, però les converses que tingui sempre seran des de la premissa que jo lidero la candidatura.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.